Phone icon0700 16 166 arrow down
Phone
0700 16 166

За територията на България

World
+359 700 16 166

Номер за връзка от чужбина

Health
0700 11 555

Здравна линия

Mail
clients@dzi.bg

Имейл за връзка

EN

Phone icon
KBC logo

Връзка с нас

Връзка с нас

Phone
0700 16 166

За територията на България

International number
+359 700 16 166

Номер за връзка от чужбина

Health care
0700 11 555

Здравна линия

Mail
clients@dzi.bg

Имейл за връзка

Офиси и центрове

Офиси и центрове


Помощ при щета

При здравен проблем

EN

Онлайн запазване на час за преглед през Superdoc

Всички клиенти на ДЗИ „Животозастраховане“ с групова здравна застраховка „Комплексна медицинска помощ“ вече могат да потърсят необходимия им медицински специалист и да запазят час за преглед при него изцяло онлайн в платформата SuperDoc.bg.

SuperDoc.bg е най-голямата платформа за онлайн резервации на лекарски прегледи в цялата страна, в която могат да се открият над 1000 лекари, работещи със здравното покритие на ДЗИ, профилирани в над 40 специалности от над 100 медицински центъра.

До момента процедурата по избор на лекар и резервирането на час за преглед беше възможно чрез обаждане на Здравен контактен център на ДЗИ на телефон 0700 11 555 или през онлайн платформата на ДЗИ, достъпна през корпоративния уебсайт. Сега потребителите имат възможност да го направят, освен като използват съществуващите опции, така и изцяло дигитално през платформата SuperDoc.bg. Преди това е необходимо единствено да се регистрират и въведат номера на своята ДЗИ Здравна карта.

В платформата те могат да разгледат специалистите, които работят със здравното покритие на ДЗИ, да проверят рейтинга и мненията за съответния доктор, както и медицинското заведение, в което приема пациенти и да вземат осъзнато и информирано решение при кого да отидат на преглед. SuperDoc.bg предоставя удобството пациентите да видят кой е най-ранният възможен час за съответния специалист, а след като го запазят – получават Вайбър съобщение или есемес нотификация с потвърждение от страна на ДЗИ.

Новата дигиталната услуга на най-дългогодишното застрахователно дружество в България е част от стратегията на ДЗИ „Животозастраховане“, която цели да предоставя иновативни и изцяло дигитални решения на своите клиенти. Също така услугата е и логично продължение на вече активното партньорство с платформата за телемедицина - Healee.

Подробни инструкции за работа със SuperDoc можете да получите тук.