Phone icon0700 16 166 arrow down
Phone
0700 16 166

За територията на България

World
+359 700 16 166

Номер за връзка от чужбина

Health
0700 11 555

Здравна линия

Mail
clients@dzi.bg

Имейл за връзка

EN
KBC logo

Връзка с нас

Връзка с нас

Phone
0700 16 166

За територията на България

International number
+359 700 16 166

Номер за връзка от чужбина

Health care
0700 11 555

Здравна линия

Mail
clients@dzi.bg

Имейл за връзка

Офиси и центрове

Офиси и центрове


Помощ при щета

При здравен проблем

EN

Благоевград даде старт на поредицата от събития по случай 70 години ДЗИ

12 май 2016

Със „Спортни звездички“ и голям концерт с участието на Криско, Лора Караджова, мечо и обичани местни изпълнители започна серията от хепънинги, с които ДЗИ отбелязва своята 70-та годишнина.

„Спортните звездички“ гостуваха за първи път в Благоевград, като 14 отбора от града и региона се включиха в спортната надпревара. С напредването на състезанието зала „Скаптопара“ ставаше все по-тясна за желаещите да се включат в празничното събитие и да се насладят на концерта с любими изпълнители.  Концертът беше открит от Коста Чолаков, Главен изпълнителен директор на ДЗИ и д-р Атанас Камбитов, кмет на община Благоевград. Събитието уважиха още председателят на Общински съвет Благоевград, кметове от пернишка, кюстендилска и благоевградска област, представители на бизнеса, корпоративни клиенти, партньори и приятели на ДЗИ. Мероприятието в Благоевград съвпадна с рождения ден на Криско. За радост на многобройните си почитатели, изпълнителят изпя за първи път на живо най-новото си парче „Дали това любов е“.

Хиляди се присъединиха към хепънинга под надслов „История с бъдеще“, което включва благотворителната инициатива висше образование за повече български деца. Тя ще се осъществи в партньорство със Стопански факултет на Софийски университет „Св. Климент Охридски“ като 10 деца (по едно от всеки регион на ДЗИ) ще получават стипендията на компанията до придобиване на бакалавърска степен.

Припомнете си всички събития за 70-та годишнина като натиснете тук, а следващият град, който ще посетим, е Враца - на 17 май. Очакваме ви!

     

Обратно към всички новини