Контактен център

Онлайн прегледи при лекари за клиентите на ДЗИ Животозастраховане

20/03/2020

Основен приоритет на ДЗИ Животозастраховане ЕАД е да поддържа и гарантира високо ниво  на обслужване на своите клиенти, независимо от създалите се условия. Като част от стратегията за дигитализация на застрахователния си бизнес, ДЗИ Животозастраховане стартира партньорство с платформата за онлайн диагностициране Healee.

Чрез мобилното приложение Healee всички клиенти на ДЗИ Животозастраховане, застраховани по Групова здравна застраховка – Комплексна медицинска помощ, както и по Индивидуална здравна застраховка – Добро Здраве, ще имат възможност да получат медицинска услуга за преглед и консултация, без да се налага да напускат своите домове или работни места.

След регистрация клиентите, използващи платформата Healee, ще получат възможност за достъп до екип от различни видове медицински специалисти във връзка с различни техни оплаквания (алерголог, кардиолог, дерматолог, ендокринолог, УНГ, гастроентеролог, хематолог, хомеопат, невролог, гинеколог, офталмолог, ортопед и травматолог, педиатър, първична медицинска помощ и уролог). Мобилното приложение Healee предоставя включително възможност за сканиране на документи, снимки и резултати от изследвания.

Всяко застраховано лице разполага с ДЗИ ваучери за преглед, които се активират чрез лична регистрация на застрахования в приложението, посочвайки номера на своята индивидуална здравна карта, издадена от ДЗИ Животозастраховане.

Предвид извънредната обстановка в България и необходимостта от спазване на дистанция и намаляване на социалните контакти за периода на извънредно положение, считано от 23 март 2020 г., ДЗИ Животозастраховане ще започне да предлага на своите клиенти (както нови, така и вече съществуващи) възможност за извършване на онлайн медицински прегледи.

Подробни инструкции за работа с Healee и активиране на ДЗИ ваучери можете да получите ТУК.

 

Свали Healee
Говори с лекар. Винаги, навсякъде

  

Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ.
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.
Тук можете да заплатите онлайн вноска по застраховка в ДЗИ „Общо застраховане“ ЕАД. Ново