Phone icon0700 16 166 arrow down
Phone
0700 16 166

За територията на България

World
+359 700 16 166

Номер за връзка от чужбина

Health
0700 11 555

Здравна линия

Mail
clients@dzi.bg

Имейл за връзка

EN
KBC logo

Връзка с нас

Връзка с нас

Phone
0700 16 166

За територията на България

International number
+359 700 16 166

Номер за връзка от чужбина

Health care
0700 11 555

Здравна линия

Mail
clients@dzi.bg

Имейл за връзка

Офиси и центрове

Офиси и центрове


Помощ при щета

При здравен проблем

EN

Златната шампионска купа по Евроволей 2023 пристигна в София със съдействието на ОББ

24 август 2023

Златната шампионска купа, с която ще  бъде награден победителят на Европейското първенство по волейбол за мъже, беше официално представена в София днес. Трофеят пристига в България благодарение на ОББ в качеството ѝ на национален партньор на Българската федерация по волейбол и на Евроволей 2023. От днес до 24-и август включително централата на KBC Груп в България – ОББ Милениум център отваря вратите си за всички желаещи, които искат да видят и да се снимат със златната купа. Десислава Симеонова, изпълнителен директор „МСП Банкиране“ на ОББ и лидер на програмата за Устойчиво финансиране на КВС Груп и Любомир Ганев, президент на Българската федерация по волейбол, откриха официалното събитие по повода и приветстваха феновете.

„За нас е чест и привилегия, че сме партньори на Българската волейболна федерация през последните 2 години, а сега и на Европейското първенство по волейбол – мъже, на което България е един от домакините. Това ни дава шанса тази златна купа да е изложена днес в централата ни. Успехите на страната ни в спорта винаги са били винаги повод за обединение и гордост. Стискаме палци на нашите момчета и силно вярваме, че с резултатите си те ще докажат, че България е сред лидерите на европейската волейболна сцена. Пожелаваме си златната купа на Евроволей 2023 да остане в България!“, коментира Десислава Симеонова, изпълнителен директор „МСП Банкиране“ на ОББ и лидер на програмата за Устойчиво финансиране на КВС Груп по време на събитието.

„За нас е чест и привилегия да имаме партньор като ОББ - не само за Европейското първенство, но и като официален партньор на Българската федерация по волейбол. Европейското първенство по волейбол за мъже във Варна е най-голямото спортно събитие в България за тази година. Представянето пред феновете на Златната купа, която на 16 септември ще бъде вдигната от шампиона на Стария континент, дава допълнителни емоции и уникална възможност за приятелите на волейбола. Благодарение на безценната помощ на ОББ голям брой фенове ще могат да се докоснат и снимат с едно от най-ценните отличия в света на спорта! Заповядайте във Варна от 29 август до 11 септември, за да подкрепим заедно националния отбор на България и, разбира се, да се снимате и там с шампионската купа. Тя ще бъде изложена в специално обособената фензона пред Двореца на културата и спорта“, допълни Любомир Ганев, президент на Българската федерация по волейбол.

България споделя домакинството на Европейското първенство по волейбол за мъже с Италия, Израел и Северна Македония. Най-голямото волейболно събитие в Европа ще се проведе от 28 август до 16 септември, като мачовете на родна земя ще се играят в Двореца на културата и спорта във Варна. Откриващият мач ще се състои на 29 август от 20:30 ч., когато България посреща Испания в морската ни столица.

Обратно към всички новини