Phone icon0700 16 166 arrow down
Phone
0700 16 166

За територията на България

World
+359 700 16 166

Номер за връзка от чужбина

Health
0700 11 555

Здравна линия

Mail
clients@dzi.bg

Имейл за връзка

EN
KBC logo

Връзка с нас

Връзка с нас

Phone
0700 16 166

За територията на България

International number
+359 700 16 166

Номер за връзка от чужбина

Health care
0700 11 555

Здравна линия

Mail
clients@dzi.bg

Имейл за връзка

Офиси и центрове

Офиси и центрове


Помощ при щета

При здравен проблем

EN

Стартира инициативата „Откритите уроци на ДЗИ”

14 октомври 2013

С участието на волейболния национал Георги Братоев започнаха уроците в София

В рамките на тази инициатива 10 училища на територията на страната ще бъдат посетени от ДЗИ и от любим състезател по волейбол или футбол. Посещението ще се съпътства от открит урок, по време на който децата ще могат да играят с любими спортни звезди.

Първите открити уроци се проведоха в столичните 6 ОУ „Граф Игнатиев” и 81 СОУ „Виктор Юго” с участието на волейболиста Георги Братоев. Той се включи в игра с ученици от различни класове – от най-малките, до юноши и дори състезатели от училищния волейболен клуб.

В рамките на събитието националът подари на училищата волейболни топки с  логото на ДЗИ и раздаде много автографи. Гостуването на Братоев предизвика истинска еуфория сред малки и големи.

След София екипът на ДЗИ тръгна на обиколка в другите училища в страната. Първата спирка беше в град Бургас. Там ученици от професионалната гимназия по „Механотехника и електротехника” се срещнаха с волейболния национал Стоян Самунев.

Откритите уроци ще продължат още в градовете Пловдив, Стара Загора, Варна, Русе и Велико Търново.

Социално отговорен подход

Спортът е забавление, спортът е здраве, спортът възпитава: спорт за устойчив живот – заедно с ДЗИ!

Да бъдем социално отговорни е в пряка връзка със същината на основната ни дейност, а именно - инвестиране в сигурно, устойчиво и безопасно бъдеще. С настоящата и други подобни инициативи ние подчертаваме връзката между спорта  и здравето, устойчивия начин на живот на децата. Мотото на инициативата е Спорт за устойчив живот – заедно с ДЗИ.

Паралелно с инициативата тече и традиционната мащабна кампания за ученически застраховки и застраховки „Живот”. Всеки сключил детска застраховка получава като подарък топка*, каквато звездите подаряват в училищата по време на откритите уроци.

* До изчерпване на наличните количества.

Обратно към всички новини