Phone icon0700 16 166 arrow down
Phone
0700 16 166

За територията на България

World
+359 700 16 166

Номер за връзка от чужбина

Health
0700 11 555

Здравна линия

Mail
clients@dzi.bg

Имейл за връзка

EN
KBC logo

Връзка с нас

Връзка с нас

Phone
0700 16 166

За територията на България

International number
+359 700 16 166

Номер за връзка от чужбина

Health care
0700 11 555

Здравна линия

Mail
clients@dzi.bg

Имейл за връзка

Офиси и центрове

Офиси и центрове


Помощ при щета

При здравен проблем

EN

Стартира Великденската кампания за имуществено застраховане „Комфорт за дома“ 2020

01 април 2020

ДЗИ даде старт на традиционната си Великденска кампания, при която клиентите могат да сключат застраховка „Комфорт за дома“ със специална промоционална отстъпка. Следвайки амбицията си да предлага комплексна защита за дома и домакинствата на всички свои клиенти, ДЗИ предоставя възможност за индивидуален избор на покрити рискове за защита на имуществото.

Знаем, че имуществото вече не е само физическо, затова продуктовата оферта е разширена и с иновативно и уникално за нашия застрахователен пазар покритие „Онлайн сигурност“, което осигурява на клиента и неговото семейство защита при кражба на самоличност - офлайн и онлайн; при спор, свързан с онлайн резервация на хотел, самолетен билет или автомобил на територията на Европейския съюз; при спор с онлайн търговец на дребно регистриран в страна-член на Европейския съюз или при увреждане на репутацията в интернет.

Към всяка застраховка „Комфорт за дома“ клиентът може да добави покритие „SOS за дома“ за осигуряване на съдействие и помощ от специализиран техник 24/7 или възстановяване на разходи при аварийни ситуации, както и за организиране на спешно завръщане в застрахованото жилище в случай на настъпило застрахователно събитие.

Застраховката може да бъде надградена и с още допълнителни покрития като Кражба на домашно имущество, Земетресение, Гражданска отговорност към трети лица, Злополука и други рискове, съобразно индивидуалните нужди от защита.

Всеки лоялен клиент, които подновява своята застраховка в ДЗИ, има възможност да се възползва от процедурата „Бърза писта“ за изплащане на щети с обявен предварителен размер до 1 000 лв. без оглед на увреденото имущество.

За удобство на клиентите процесът по сключване на застраховка  „Комфорт за дома“ е улеснен чрез готови пакети от покрития, без описи, с лесно определяне на застрахователната сума и бързо изчисляване на премията.

Повече информация за застраховка имущесто „Комфорт за дома“ може да намерите тук.

В периода от 01 април 2020 г. до 30 юни 2020 г. поискайте оферта бързо и лесно през нашата онлайн платформа и можете да участвате в играта „Спечели награда за дома от ДЗИ“. Официалните правила на играта може да намерите тук.

Обратно към всички новини