Phone icon0700 16 166 arrow down
Phone
0700 16 166

За територията на България

World
+359 700 16 166

Номер за връзка от чужбина

Health
0700 11 555

Здравна линия

Mail
clients@dzi.bg

Имейл за връзка

EN
KBC logo

Връзка с нас

Връзка с нас

Phone
0700 16 166

За територията на България

International number
+359 700 16 166

Номер за връзка от чужбина

Health care
0700 11 555

Здравна линия

Mail
clients@dzi.bg

Имейл за връзка

Офиси и центрове

Офиси и центрове


Помощ при щета

При здравен проблем

EN

Онлайн прегледи при лекари за клиентите на ДЗИ Животозастраховане

20 март 2020Онлайн прегледи при лекари за клиентите на ДЗИ Животозастраховане

Основен приоритет на ДЗИ Животозастраховане ЕАД е да поддържа и гарантира високо ниво  на обслужване на своите клиенти, независимо от създалите се условия. Като част от стратегията за дигитализация на застрахователния си бизнес, ДЗИ Животозастраховане стартира партньорство с платформата за онлайн диагностициране Healee.

Чрез мобилното приложение Healee всички клиенти на ДЗИ Животозастраховане, застраховани по Групова здравна застраховка – Комплексна медицинска помощ, както и по Индивидуална здравна застраховка – Добро Здраве, ще имат възможност да получат медицинска услуга за преглед и консултация, без да се налага да напускат своите домове или работни места.

След регистрация клиентите, използващи платформата Healee, ще получат възможност за достъп до екип от различни видове медицински специалисти във връзка с различни техни оплаквания (алерголог, кардиолог, дерматолог, ендокринолог, УНГ, гастроентеролог, хематолог, хомеопат, невролог, гинеколог, офталмолог, ортопед и травматолог, педиатър, първична медицинска помощ и уролог). Мобилното приложение Healee предоставя включително възможност за сканиране на документи, снимки и резултати от изследвания.

Всяко застраховано лице разполага с ДЗИ ваучери за преглед, които се активират чрез лична регистрация на застрахования в приложението, посочвайки номера на своята индивидуална здравна карта, издадена от ДЗИ Животозастраховане.

Предвид извънредната обстановка в България и необходимостта от спазване на дистанция и намаляване на социалните контакти за периода на извънредно положение, считано от 23 март 2020 г., ДЗИ Животозастраховане ще започне да предлага на своите клиенти (както нови, така и вече съществуващи) възможност за извършване на онлайн медицински прегледи.

Свалете Healee за Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.healee.healeeApp&hl=en

Свалете Healee за iOS: https://apps.apple.com/us/app/healee/id723921076

  

Обратно към всички новини