Phone icon0700 16 166 arrow down
Phone
0700 16 166

За територията на България

World
+359 700 16 166

Номер за връзка от чужбина

Health
0700 11 555

Здравна линия

Mail
clients@dzi.bg

Имейл за връзка

EN
KBC logo

Връзка с нас

Връзка с нас

Phone
0700 16 166

За територията на България

International number
+359 700 16 166

Номер за връзка от чужбина

Health care
0700 11 555

Здравна линия

Mail
clients@dzi.bg

Имейл за връзка

Офиси и центрове

Офиси и центрове


Помощ при щета

При здравен проблем

EN

ОББ със застрахователни решения за клиентите си вече от ДЗИ – компанията с най-дългогодишен опит в България

13 септември 2017

 

Застрахователното партньорство на ОББ с ДЗИ е още една стъпка към предлагане на широка гама от банково-застрахователните продукти на KBC Груп България

 

От началото на септември, като част от стратегията на КВС Груп България за предоставяне на пълно банково-застрахователно обслужване на клиентите на Групата, клоновете на ОББ предлагат продукти от портфолиото на ДЗИ Общо застраховане. Клиентите на ОББ вече имат възможността да ползват застрахователната защита на ДЗИ по своите ипотечни кредити, дебитни, кредитни и ОК карти, да застраховат своето имущество, да сключат застраховки „Каско“ и „Гражданска отговорност“, както и да си направят медицинска застраховка при пътуване в чужбина.

Партньорството с ДЗИ внася добавена стойност към предложенията, от които могат да се възползват нашите клиенти. Към застраховка „Имущество“, която е неотменна част от параметрите на всеки ипотечен кредит в Обединена българска банка, са предвидени атрактивни допълнителни покрития, като ОББ предлага възможността застрахователната премия да се заплаща на равни ежемесечни вноски без оскъпяване, заедно с месечната погасителна вноска по кредита.

Новите застраховки по дебитни и стандартни кредитни карти, издадени от ОББ, както и по карти към ОК кредит от ОББ, също са с разширен обхват от ДЗИ. Към възстановяването на разходи за преиздаване на лични документи, в случай че те са изгубени или откраднати заедно с картата, се добавят и покрития за разходи за изгубени/откраднати при същото събитие ключове, включително и разходите за замяна на външни брави.

Всеки клиент на ОББ, който желае да застрахова дома си и имуществото в него, ще има възможността да се възползва от имуществената застраховка на ДЗИ – „Комфорт за дома“. Продуктът предоставя комбинация от най-търсените от клиентите застрахователни покрития с възможност за избор на застрахователни суми и е изгоден начин клиентите да защитят собствеността си чрез заплащане на равни месечни вноски без оскъпяване.

Притежателите на автомобили могат бързо и лесно да сключат своята застраховка „Гражданска отговорност“ и с това да получат 10% отстъпка за сключване на застраховка „Каско“ към ДЗИ във всеки клон на банката.  Притежателите на кредитни карти от ОББ могат да се възползват и  от удобството на възможността за заплащане на премиите с разсрочване без оскъпяване на 6 или 12 месечни вноски при заплащане на вноските на ПОС терминал в клоновете на ОББ.

Обратно към всички новини