KBC logo

Връзка с нас

Връзка с нас

0700 16 166

За територията на България

+359 700 16 166

Номер за връзка от чужбина

0700 11 555

Здравна линия

Офиси и центрове

Офиси и центрове


Помощ при щета

При здравен проблем

Русе счупи всички рекорди по посещаемост и набрани средства

08 юни 2016

В град Русе се проведе деветият концерт, посветен на ДЗИ на 70. Площадът пред Операта в града събра близо 17 000 зрители, дошли да чуят и видят Криско, Дивна и мечо! Съгражданите на Дивна подкрепиха каузата на ДЗИ „История с бъдеще: висше образование за повече български деца“ и допринесоха за набирането на най-голямата сума в рамките на концертите до момента.

Концертът бе открит от Дияна Стойнова, главен търговски директор на ДЗИ и от Иван Григоров и Наталия Кръстева – Зам.-кметове на Община Русе. На събитието присъстваха представители на бизнеса, клиенти, партньори, агенти, брокери, гости от региона, служители и приятели на ДЗИ.

Каузата „История с бъдеще: висше образование за повече български деца“ ще се осъществи в партньорство със Стопански факултет на СУ „Св. Климент Охридски“, като 10 деца (по едно от всеки регион на ДЗИ) ще получават стипендията на компанията до придобиване на бакалавърска степен.

Множество деца взеха участие в състезанието „Спортни звездички“, което се провежда в Русе за трета поредна година. Ученици от III и IV клас от училищата в града  се надпреварваха в различни индивидуални и екипни състезания. Освен атрактивни награди, децата си припомниха важността на спорта и здравословния начин на живот за тяхното развитие.

Графикът на събитията по случай 70-та годишнина е наличен тук. Серията концерти ще завърши с гостуване в София на 22 юни. Очакваме ви!

          

Обратно към всички новини