Phone icon0700 16 166 arrow down
Phone
0700 16 166

За територията на България

World
+359 700 16 166

Номер за връзка от чужбина

Health
0700 11 555

Здравна линия

Mail
clients@dzi.bg

Имейл за връзка

EN
KBC logo

Връзка с нас

Връзка с нас

Phone
0700 16 166

За територията на България

International number
+359 700 16 166

Номер за връзка от чужбина

Health care
0700 11 555

Здравна линия

Mail
clients@dzi.bg

Имейл за връзка

Офиси и центрове

Офиси и центрове


Помощ при щета

При здравен проблем

EN

Пловдив стана домакин на специалните събития по случай 70 години ДЗИ и постави своеобразен рекорд

01 юни 2016

Град Пловдив бе гостоприемен домакин на изпълнителите Криско, Дивна, мечо и рапъра Емо, които зарадваха няколко хиляди зрители със своите изпълнения. Това се случи в рамките на големите концерти, организирани от ДЗИ по повод 70-та годишнина. Зала „Колодрума“ се изпълни с почитатели на родните звезди и съмишленици на каузата – „История с бъдеще: висше образование за повече български деца“.

Каузата ще се осъществи в партньорство със Стопански факултет на СУ „Св. Климент Охридски“, като 10 деца (по едно от всеки регион на ДЗИ) ще получават стипендията на компанията до придобиване на бакалавърска степен. Именно в Пловдив бе събрана и рекордна сума дарения в подкрепа на благородното начинание.

Концертът бе открит от Коста Чолаков, главен изпълнителен директор на ДЗИ и от Областния управител на област Пловдив - Здравко Димитров. Сред официалните гости бяха още Георги Титюков, зам.-кмет на Пловдив, отговарящ за спортната дейност и Георги Стаменов - кмет на район Централен. В залата присъстваха представители на бизнеса, клиенти, партньори, агенти, брокери, гости от региона (Пазарджик и Смолян), служители и приятели на ДЗИ.

Над 200 деца взеха участие в състезанието „Спортни звездички“, което се провежда в Пловдив за трета поредна година. Ученици от III и IV клас от училищата в града  се надпреварваха в различни индивидуални и екипни състезания. Освен атрактивни награди, децата си припомниха важността на спорта и здравословния начин на живот за тяхното развитие.

Графикът на събитията по случай 70-та годишнина е наличен тук. Следващият град, който ще посетим, е Стара Загора, датата – 1 юни. Очакваме ви!

      

Обратно към всички новини