Phone icon0700 16 166 arrow down
Phone
0700 16 166

За територията на България

World
+359 700 16 166

Номер за връзка от чужбина

Health
0700 11 555

Здравна линия

Mail
clients@dzi.bg

Имейл за връзка

EN
KBC logo

Връзка с нас

Връзка с нас

Phone
0700 16 166

За територията на България

International number
+359 700 16 166

Номер за връзка от чужбина

Health care
0700 11 555

Здравна линия

Mail
clients@dzi.bg

Имейл за връзка

Офиси и центрове

Офиси и центрове


Помощ при щета

При здравен проблем

EN

Спортни звездички 2015 на ДЗИ вече могат да се видят и в YouTube канала на дружеството

25 ноември 2015

Шест града и стотици щастливи деца, които взеха участие в „Спортни звездички“ 2015 – моменти, които може да видим и преживеем отново чрез видео филмчетата от събитията.

Вижте сборното филмче, като натиснете тук. Ако посетите официалния канал на ДЗИ, можете да видите и как протекоха мероприятията по места – в градовете Велико Търново, Русе, Шумен, Бургас, Стара Загора и Пловдив.

Интересни данни за „Спортни звездички“:

Общо, за периода на провеждане на „Спортни звездички“ 2015 в отборните и индивидуални състезания взеха участие над 1000 деца от 86 отбора. Кампанията обхвана градовете Стара Загора, Бургас, Пловдив, Велико Търново, Русе и Шумен. Децата, ученици от 3 и 4 клас, имаха възможността да спечелят атрактивни награди, както и да разберат важната роля на спорта за тяхното развитие и здравословен начин на живот. Инициативата на ДЗИ е насочена именно към ученици във възрастта на формиране на спортни навици.

 

Още информация за проекта:

„Спортни звездички“ е една от инициативите, обединени под името „Моето ДЗИ“, които са насочени към децата и младежите с цел развиване и насърчаване на устойчив и отговорен начин на живот чрез спорт, двигателна активност и изкуство. „Моето ДЗИ“ цели по интересен и разбираем начин да допринесе и за повишаване на информираността и застрахователната култура на подрастващите.
В това направление дружеството и неговите партньори са провели: Национален конкурс за детска рисунка „Безопасността на пътя с ДЗИ“, „Откритите уроци“ на ДЗИ с участието на любими спортни звезди, участие със спортни дни в рамките на „София диша“ и др. Стремежите на „Моето ДЗИ“ са да утвърди дългосрочни взаимоотношения с учебните заведения и младото поколение по отговорен и устойчив начин. 

Обратно към всички новини