Phone icon0700 16 166 arrow down
Phone
0700 16 166

За територията на България

World
+359 700 16 166

Номер за връзка от чужбина

Health
0700 11 555

Здравна линия

Mail
clients@dzi.bg

Имейл за връзка

EN
KBC logo

Връзка с нас

Връзка с нас

Phone
0700 16 166

За територията на България

International number
+359 700 16 166

Номер за връзка от чужбина

Health care
0700 11 555

Здравна линия

Mail
clients@dzi.bg

Имейл за връзка

Офиси и центрове

Офиси и центрове


Помощ при щета

При здравен проблем

EN

ДЗИ Варна обслужва своите клиенти в напълно обновен Център за обслужване на щети

15 януари 2015ДЗИ Варна обслужва своите клиенти в напълно обновен Център за обслужване на щети

След мащабно и цялостно обновяване, центърът за обслужване на щети отвори вратите си за клиентите на дружеството. Административната сграда е реновирана в съответствие с най-високите стандарти и изисквания, за да посрещне клиентите на дружеството по максимално удобен и ефективен начин. Центърът предлага пълен цикъл на обслужване на клиентите на ДЗИ – както от гледна точка на завеждане на щети и извършване на огледи, така и чрез предоставянето на възможност за сключване или подновяване на изтичаща полица към дружеството.

Специално за удобство на потребителите е изграден външен покрит паркинг, който предоставя комфорт при обработването на щети, независимо от метеорологичните условия. Центърът за обслужване на щети се намира на бул. „Ян Хунияди” №4 и е в непосредствена близост до КАТ и СБА Варна. Работното време е от понеделник до петък от 8.30ч. до 17.30ч.

В съответствие с принципите на ДЗИ за благоприятна работна среда, Центърът е реконструиран със специално обособени градински площи, места за отдих, фитнес и зала за почивка.

 

Още информация за ДЗИ:

Приоритет за дружеството е да бъде близо до своите клиенти, както в началото на застрахователния процес – при предоставяне на подробна информация и съдействие за избор на най-доброто и адаптирано към нуждите на клиента решение, така и в случай на непредвидено събитие, свързано с инцидент и щета. Социална роля и мисия на ДЗИ е работата в посока превенция и пътна безопасност на обществото. През изминалата година дружеството проведе мащабна национална кампания „Не си сам на пътя“, която напомни на шофьорите да бъдат по-толерантни и отговорни един към друг, за да се намаляват опасните ситуации в трафика на градовете.

Понастоящем ДЗИ е сред отличените от конкурса Годишни награди за пътна безопасност 2014, като пример в областта на безопасността на движението, повишаване на културата на пътя и предотвратяване на пътно транспортни произшествия. 

Обратно към всички новини