KBC logo

Връзка с нас

Връзка с нас

0700 16 166

За територията на България

+359 700 16 166

Номер за връзка от чужбина

0700 11 555

Здравна линия

Офиси и центрове

Офиси и центрове


Помощ при щета

При здравен проблем

ДЗИ спечели приза „Застраховател на годината” в Общо застраховане

19 май 2011ДЗИ спечели приза „Застраховател на годината” в Общо застраховане

imageПрестижната награда беше връчена на Недялко Чандъров, Гл. изп. директор на дружеството на официална церемония в „Кемпински Хотел Зографски”.„Застраховател на годината” е признание, което се присъжда на база номинации и решение на експертно жури. Призът се връчва за постигнати резултати – ефективност и рентабилност в общото застраховане през изминалата година. Наградата беше връчена от Борислав Богоев, зам.-председател на КФН, ръководещ управление „Застрахователен надзор“.

Недялко Чандъров благодари за наградата и припомни, че „ДЗИ вече 65 години доказва своя опит и професионализъм на българския застрахователен пазар. Тази награда е признание, че нашата компания „расте, но не старее”, съумявайки да запази своя млад и иновативен облик, в съответствие с нуждите на пазара”.

„Застраховател на годината” се организира за трета поредна година от Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциация на българските застрахователи, Българска асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване, Фондация "Проф. д-р Велеслав Гаврийски".

Обратно към всички новини