Phone icon0700 16 166 arrow down
Phone
0700 16 166

За територията на България

World
+359 700 16 166

Номер за връзка от чужбина

Health
0700 11 555

Здравна линия

Mail
clients@dzi.bg

Имейл за връзка

EN
KBC logo

Връзка с нас

Връзка с нас

Phone
0700 16 166

За територията на България

International number
+359 700 16 166

Номер за връзка от чужбина

Health care
0700 11 555

Здравна линия

Mail
clients@dzi.bg

Имейл за връзка

Офиси и центрове

Офиси и центрове


Помощ при щета

При здравен проблем

EN

ДЗИ дава старт на кампания, насочена към българското семейство

31 март 2011

imageОт първия ден на месец април стартира кампанията на ДЗИ, насочена към българските семейства. Застрахователното дружество предлага на своите клиенти - физически лица, възможността да сключат имуществени застраховки и застраховки „Живот” при специални, промоционални условия.
 
За втора поредна година кампанията „ДЗИ Семейство” осигурява защита на всичко ценно за едно семейство – сигурност за бъдещето на родителите и техните деца, както и защита на дома. 
Всички физически лица, сключили едногодишна застраховка „Пожар и други опасности”  и „Застраховка за дома”, в периода на кампанията, получават специален бонус - 1 допълнителен месец защита на тяхното имущество, т.е. плащат за 12, а получават 13 месеца застрахователно покритие.

При подписване на застрахователен договор за спестовна застраховка „Живот”- „ДЗИ Актив+” и „ДЗИ Старт+” , клиентът получава допълнителен безплатен здравен пакет от „Злополука” за първата една година от застрахователния договор.  
Недялко Чандъров, Гл. изп. директор на ДЗИ: „Подходът ни към българското семейство се оказа успешен, затова и тази година организирахме кампанията „ДЗИ семейство”. Смятам, че е важно да предлагаме на нашите клиенти готови, ефикасни решения, оптимално съобразени с техните нужди, които им помагат да бъдат защитени, да се погрижат за своите близки и за своето имущество, а в крайна сметка - и за своите спестявания.”

imageКлиентите, сключили полици по двата типа продукти - имуществено и спестовно животозастраховане, получават още един подарък: ДомашнатаЗабавна Игра на ДЗИ. Това е занимателна игра на думи, подходяща за цялото семейство.

Предложението на ДЗИ е валидно за периода на кампанията - от 01.04 до 30.06.2011 година.

Подробности за кампанията и продуктите, включени в нея, можете да получите от най-близкия офис на ДЗИ, от нашите посредници и застрахователни консултанти, както и като натиснете тук

Обратно към всички новини