Phone icon0700 16 166 arrow down
Phone
0700 16 166

За територията на България

World
+359 700 16 166

Номер за връзка от чужбина

Health
0700 11 555

Здравна линия

Mail
clients@dzi.bg

Имейл за връзка

EN
KBC logo

Връзка с нас

Връзка с нас

Phone
0700 16 166

За територията на България

International number
+359 700 16 166

Номер за връзка от чужбина

Health care
0700 11 555

Здравна линия

Mail
clients@dzi.bg

Имейл за връзка

Офиси и центрове

Офиси и центрове


Помощ при щета

При здравен проблем

EN

ДЗИ залага на нова визия на своите офиси

12 октомври 2010ДЗИ залага на нова визия на своите офиси

В Деня на застрахователя -  1 октомври, компанията с най-дългогодишен опит и традиции в съвременното българско застраховане – ДЗИ, за пореден път доказа, че за да се задържиш на лидерска позиция толкова години, освен традиции и опит, са необходими иновативно мислене и готовност за промяна. 
Стремеж на ДЗИ е да бъде винаги близо до своите клиенти, във всяка точка на България. След двата пилотни офиса в гр. Пловдив, ДЗИ открива един от най-големите си офиси в град Габрово с напълно обновен външен вид.  Новият облик на офисите на ДЗИ постепенно ще бъде въведен в цялата страна, както за съществуващите, така и за новооткритите офиси на компанията.

Новият офис ще посреща и с модерен, приветлив интериор. Клиентите на ДЗИ ще могат да се възползват от системата за бързо обслужване, както  и от новото работно време.  Освен с удължено работно време през седмицата, офисът ще работи и в събота. 
Лентата беше тържествено прерязана от Главния изпълнителен директор на ДЗИ, Недялко Чандъров, който пожела успешен старт на екипа от града. По традиция, откриването беше съпътствано от ритуален водосвет за здраве и благоденствие. 
Ангелина Голчева, Управител на Главна агенция Габрово посрещна официалните гости на събитието.

На откриването присъстваха зам. Кметовете на Габрово – г-н Кунев и г-н Савчев, зам. областният управител – г-н Недков, официални лица, клиенти и служители на ДЗИ.

Обратно към всички новини