Phone icon0700 16 166 arrow down
Phone
0700 16 166

За територията на България

World
+359 700 16 166

Номер за връзка от чужбина

Health
0700 11 555

Здравна линия

Mail
clients@dzi.bg

Имейл за връзка

EN
KBC logo

Връзка с нас

Връзка с нас

Phone
0700 16 166

За територията на България

International number
+359 700 16 166

Номер за връзка от чужбина

Health care
0700 11 555

Здравна линия

Mail
clients@dzi.bg

Имейл за връзка

Офиси и центрове

Офиси и центрове


Помощ при щета

При здравен проблем

EN

ДЗИ с първата за българския застрахователен пазар кампания, насочена към малки и средни предприятия

27 септември 2010

Под мотото „Тя спи спокойно, защото ДЗИ се грижи за нейния бизнес”, от 27.09.2010г. дружеството стартира кампания, насочена към малките и средни предприятия в България. 
ДЗИ е единствената компания на българския застрахователен пазар, която предлага готови пакети от застрахователни покрития, създадени специално за нуждите на малките и средни предприятия (МСП), опериращи в различните сектори на икономиката.

Застрахователното предложение на ДЗИ обхваща широк спектър от продукти, насочени, както към защитата на бизнес активите на дадената фирма, така и към сигурността на екипа, който работи в нея. 
В пакетното предложение са включени имуществени застраховки на офиси, търговски обекти, производствени сгради или складове, прилежащо офис оборудване, стопански инвентар и стоково-материални запаси. 
За нуждите на собствениците или наемателите на търговски обекти, разположени в молове или на търговска улица, е разработена специална Комбинирана полица за търговски обекти. Тя дава възможност за едновременно сключване (в една полица) на няколко застраховки от различен вид  - имущество, строително-монтажни рискове и отговорности.
В пакета за МСП са включени и автомобилни застраховки. Предвиждат се специални бонуси и отстъпки при комбинирано застраховане, при сключване на 1 или повече застраховки - напр. „Каско”, „Гражданска отговорност”, имущество и др.

Като част от своята политика за корпоративна социална отговорност, работодателят - собственик на МСП, да инвестира в сигурността на най-ценния си актив - екипа от служители. В социалния пакет на фирмата може да се включи „ДЗИ Актив ”, комбиниращ застрахователна защита със спестовен елемент за най-ценните сътрудници.

„ДЗИ Колектив” е продуктът, разработен специално за МСП, включващ основен задължителен пакет „Живот” и четири допълнително избираеми рискови пакета. Избирайки този продукт, работодателят получава защита за своите служители при отлични финансови условия.

Освен спестовно и рисково животозастраховане, в пакетното предложение на ДЗИ е включен вариант и за здравно-осигурителни пакети, които обезпечават финансово, на територията на България, ползваните здравни услуги и стоки - както от служителите, така и от семейството им.

ДЗИ е партньорът, осигуряващ спокойствие за служителите и защита за деловите активи на малкия и среден бизнес.

 

За повече информация за пакетното ни предложение – натиснете тук.

Детайлна информация и оферта можете да получите в най-близкия до Вас офис на ДЗИ.

Обратно към всички новини