Phone icon0700 16 166 arrow down
Phone
0700 16 166

За територията на България

World
+359 700 16 166

Номер за връзка от чужбина

Health
0700 11 555

Здравна линия

Mail
clients@dzi.bg

Имейл за връзка

EN
KBC logo

Връзка с нас

Връзка с нас

Phone
0700 16 166

За територията на България

International number
+359 700 16 166

Номер за връзка от чужбина

Health care
0700 11 555

Здравна линия

Mail
clients@dzi.bg

Имейл за връзка

Офиси и центрове

Офиси и центрове


Помощ при щета

При здравен проблем

EN

ДЗИ представя нови условия по автомобилна застраховка „Каско ”

01 юни 2010

От 1 юни 2010 г. „ДЗИ-Общо застраховане” ЕАД представя на пазара нови, по-добри условия по Автомобилна застраховка „Каско ”. Чрез своето ново предложение, ДЗИ предоставя възможността за допълнително намаление на премията по „Автокаско” на МПС, като предлага т.нар. предварителен „Авансов бонус”. При тази опция добрите водачи заплащат 20% по-ниска цена за продукта „Каско ” при липса на заведени щети през времетраенето на застраховката.

ДЗИ предвижда още атрактивни отстъпки за своите клиенти: за нови клиенти /новозастраховано МПС в ДЗИ/, за еднократно заплащане на премията, за застраховане на повече от 3 броя МПС, както и за сключена застраховка „Гражданска отговорност” в ДЗИ.

Специални клаузи и преференциални условия са подготвени за шофьорите с добра история на щетимост, както и за онези, които са подновили без прекъсване своето „Автокаско”. 
Спрямо избраната комбинация от покрития и възможни отстъпки, клиентът може да заплати до 40% по-малко от основната цена на полицата.

Също така, клиентите на дружеството получават възможност за договаряне на допълнителни условия при ликвидация на щети, за ползване на официален сервиз, ремонт в чужбина и др. 
Полицата е валидна за България, страните от ЕС и от споразумението „Зелена карта”. Тя осигурява безплатна пътна помощ за територията на България, както и безплатен автоасистанс за чужбина за леки и лекотоварни автомобили.


Подробна информация за условията, отстъпките и преференциите, предлагани от ДЗИ, можете да научите, като натиснете тук, както и в офисите на дружеството в цялата страна.

Обратно към всички новини