Phone icon0700 16 166 arrow down
Phone
0700 16 166

За територията на България

World
+359 700 16 166

Номер за връзка от чужбина

Health
0700 11 555

Здравна линия

Mail
clients@dzi.bg

Имейл за връзка

EN
KBC logo

Връзка с нас

Връзка с нас

Phone
0700 16 166

За територията на България

International number
+359 700 16 166

Номер за връзка от чужбина

Health care
0700 11 555

Здравна линия

Mail
clients@dzi.bg

Имейл за връзка

Офиси и центрове

Офиси и центрове


Помощ при щета

При здравен проблем

EN

ДЗИ стартира кампания, насочена към българското семейство

06 април 2010

От началото на месец април ДЗИ дава старт на кампания, насочена към българските семейства. Застрахователното дружество предлага на своите клиенти - физически лица, възможността да сключат имуществени застраховки и застраховки „Живот” при специални условия. Кампанията „ДЗИ Семейство” осигурява защита на всичко ценно за едно семейство – сигурност за бъдещето на родителите и техните деца, както и защита на дома.

Всички физически лица, сключили едногодишна застраховка „Пожар и други опасности” и „Застраховка за дома”, в периода на кампанията, получават специален бонус - 1 допълнителен месец защита на тяхното имущество, т.е. плащат за 12, а получават 13 месеца застрахователно покритие.

При подписване на застрахователен договор за спестовна застраховка „Живот”- „ДЗИ Актив ” и „ДЗИ Старт ”, клиентът получава допълнително покритие застраховка „Злополука” за период от една година, със застрахователна сума от 1000 евро. 
Клиентите, сключили полици по двата типа продукти - имуществено и спестовно животозастраховане, получават още един подарък: Домашната Забавна Игра на ДЗИ. Това е занимателна игра на думи, подходяща за цялото семейство.

Предложението на ДЗИ е валидно за периода на кампанията - от 01.04 до 30.06.2010 година.

 

Информация за застрахователните продукти, включени в кампанията:

Имуществените застраховки на ДЗИ защитават, както жилището на клиента, така и вещите за ежедневна употреба в едно домакинство - мебели, домакински електроуреди и др. Те осигуряват застрахователна защита за събития, настъпили в резултат на пожар, природни бедствия - буря, градушка, наводнение, земетресение, злоумишлени действия на трети лица, кражба чрез взлом и въоръжен грабеж, чупене на стъкла и др. За повече информация, натиснете тук.

„ДЗИ Старт ” е детска спестовна застраховка „Живот”, при която застрахован е родител, баба или дядо, а застраховката се сключва в полза на детето. Продуктът осигурява на ползващото лице (детето) средства за образование, собствен дом или средства за стартиране на собствен бизнес. За повече информация, натиснете тук.

„ДЗИ Актив ” е смесена застраховка „Живот”, предназначена за всички онези, които желаят да осигурят семейството и близките си, в случай на непредвидено събитие. Тя е добър вариант и за клиентите, които желаят да си осигурят допълнителни финансови средства за времето, когато няма да са трудово активни. Тази застраховка е добро и сигурно решение за увеличаване на вложените средства. За повече информация, натиснете тук.

Подробна информация за продуктите и условията на промоцията можете да получите във всички офиси на ДЗИ.

Обратно към всички новини