KBC logo

Връзка с нас

Връзка с нас

0700 16 166

За територията на България

+359 700 16 166

Номер за връзка от чужбина

0700 11 555

Здравна линия

Офиси и центрове

Офиси и центрове


Помощ при щета

При здравен проблем

ДЗИ отново спечели приза „Застраховател на годината” в Общо застраховане

17 май 2012

За втора поредна година престижната награда беше връчена на Недялко Чандъров, главен изпълнителен директор на дружеството, по време на официална церемония в „Кемпински Хотел Зографски”. 

„Застраховател на годината” е най-високото отличие в бранша, което се присъжда на база номинации и решение на експертно жури. Призът се връчва на база пазарен дял, брутни изплатени обезщетения, технически резултат, нетен премиен приход, коефициент на платежоспособност, дял на техническите резерви, нетен коефициент на разходите.

При получаването на приза Недялко Чандъров благодари на екипа на ДЗИ, както и на партньорите и застрахователните посредници, работещи с дружеството: „Това признание е резултат от екипна работа и добро партньорство. Пожелавам успех на всички колеги от застрахователния бизнес и една година, през която да имаме повод да се поздравим с добри резултати.” 

„Застраховател на годината” се организира за четвърта поредна година от Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване, Фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски“.

Обратно към всички новини