Контактен център

Изчисли какви средства да заделяш със специалния ЕвроБъдеще калкулатор

02/10/2019

Със застрахователно-инвестиционната програма ЕвроБъдеще получаваш сигурността на застраховка "Живот", докато заделяш средства за важните неща

Хората са казали, че най-добрата инвестиция е тази, която правим в своите деца – в тяхното образование, в техния силен старт в живота. А ние сме склонни да вярваме, че това е така. Знаем и колко различни могат да бъдат годишните такси за тяхното образование, заради това специално за теб направихме проучване какви са средните годишни такси в най-често избираните страни за висше образование.   

Създадохме ЕвроБъдеще калкулатор, с който имаш възможността да изчислиш от каква сума ще се нуждаеш както за своите деца, така и за себе си, след своето пенсиониране. Можеш да го намериш тук.

След като изчислиш сумата, от която се нуждаеш, можеш да се свържеш с наш експерт, за да изготви индивидуален план, изцяло съобразен с твоите инвестиционни и застрахователни изисквания.

Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ.
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.
Тук можете да заплатите онлайн вноска по застраховка в ДЗИ „Общо застраховане“ ЕАД. Ново