how are you

А ти kaksi? Топ си.

Всеки ден питаме близките си, своите приятели и колеги - как си?
Кога последно попитахме себе си? Най-вероятно не е скоро.

Заради това създадохме kaksi - приложение, с което всеки ден да ти напомня да задаваш най-важния въпрос на себе си.

А в края на деня да отговаряш - Здрав съм. Топ съм.

За приложението

Ако се чудиш как си - не се чуди. Лесно е, извади телефона от джоба си и виж сам. Ще намериш информация, на която да имаш доверие.

С новото приложение на ДЗИ - kaksi, отговорът на въпроса “Как си?” няма да е просто “Добре”, а ще бъде: “Здрав съм. Топ съм.” Бърз и лесен достъп до по-хубав живот в твоя джоб.

Политика за поверителност

Общи условия

Използване на данни

Физическа активност

kaksi изисква достъп до Apple Health и Google fit, за да може да визуализира информaция на потребителите - крачки и изминато разстояние, наситеност на кислород, сън, пулс.

Използваме утвърдените стандарти на Apple и Google за регистриране на информация като kaksi използва единствено крайния резултат (записаните данни).

Визуализираме информация относно здравни параметри на потребителя, които ще му позволят да получи повече критично важна информация.

kaksi обработва единствено информацията за крачки и изминато разстояние, за да поставя нови цели на потребителите и да следи за изпълнението на текущите всички други параметри единствено се четат и показват на потребителя на удобно място, където всеки потребител може да следи най-важните дейности и информация, свързана със здравето си в kaksi. В kaksi разработихме умен алгоритъм, който се адаптира към спортните навици на потребителя. Неговата цел е да повиши нивото на активност на потребителя, като му помогне да постигне препоръчителните за него нива на дневна активност. За да работи правилно, той анализира фитнес активността на потребителя и поставя нови цели.

Крачки и изминато разстояние

Защо използваме крачки и изминати метри - той е лесен за разбиране от потребителите на kaksi. Стъпките и метрите са основния здравен показател, който използваме, за да поставяме нови цели на потребителите и да следим за изпълнението им.

Използваме информацията от Apple Health и Google fit, защото дефиницията на крачки и метри е унифицирана. Разстоянието за крачка и измерен метър ще бъде един и същ независимо, че Google fit може да бъде инсталиран на много различни устройства. Поставяме равно измерими цели на потребителите на kaksi.

Веднъж поставили основата с еднакво измерване на крачки и метри чрез умен алгоритъм, поставяме цели на потребителите на kaksi.  Информацията се обработва от приложението, за да може нашият умен алгоритъм да постави цели за изпълнение на потребителя.

Защо поставяме цели на потребителите - Основната мисия на приложението е да повиши активността на потребителя. Представено като % ДЗИ Енергия знае изпълнението на целта във всеки един момент. ДЗИ Енергия захранва цялата здравна еко-система в приложението. Когато потребителят достигне 100% ДЗИ Енергия, той печели ДЗИ Перли, които може да монетизира в предложения за отстъпки, бонуси и подаръци от ДЗИ и наши партньори.

Пулс

Една от най-честите причини за хоспитализация в България са сърдечните проблеми. Следейки сърдечния си ритъм, нашите потребители могат да открият проблем, свързан със сърцето, в ранен стадий, което може да предотврати сериозни здравословни проблеми. Тези данни не се обработват а се използват единствено за да информират потребителя като покажат на удобно място за потребителя.

kaksi няма достъп до тази информация, тя не се обработва и не се съхранява никъде. Тези данни само се четат и се представят единствено на потребителя в реално време само за да информират потребителя като го визуализират информацията на още 1 удобно за това място. Използва се наличната информация  от Apple Health и Google fit, защото дефиницията на пулс е унифицирана.

Нива на сън

Сънят е важен за човешкото тяло. По време на сън човешкото тяло се презарежда. Важно е да наблюдавате нивата на съня си, за да разберете отклоненията в здравословното си състояние. Тези данни не се обработват а се използват единствено за да информират потребителя като покажат на удобно място за потребителя.

kaksi няма достъп до тази информация, тя не се обработва и не се съхранява никъде. Тези данни само се четат и се представят единствено на потребителя в реално време само за да информират потребителя като го визуализират информацията на още 1 удобно за това място. Използва се наличната информация  от Apple Health и Google fit, защото дефиницията на нива на сън е унифицирана.

 

 

За да работи пълноценно мобилното приложение kaksi е необходимо потребителят да позволи свързване с Apple Health или Google Fit.

Партньори

DRAG-logo
Unseen Store-logo
Unseen Gym-logo
Thai SPA-logo
SaltMe-logo
Sport Vision-logo
Оптики Joy-logo
Green Deli-logo
Grand Optics-logo
Superdoc-logo
bb shop-logo
Active Sitting-logo
Чародей-logo
Радост и Радост-logo
Mastercard-logo
Cyrcl -logo
BB-Team-logo
Healee-logo

Използване на данни

ДЗИ Перли

Ползваш kaksi и се грижиш за здравето си, а като бонус печелиш ДЗИ Перли. Или с други думи - валутата на твоето здраве.

ДЗИ Енергия

Умен алгоритъм, който се адаптира към твоите спортни навици. Целта му е да повиши нивото ти на активност и да помогне да постигнеш препоръчителните за теб дневни стойности.

Аватар

В kaksi създаваш своето дигитално “Аз” и наблюдаваш как физическата ти активност го променя. По този начин променя и теб самия.

ДЗИ Магазин

Превръщай натрупаните ДЗИ Перли в ексклузивни отстъпки, бонуси и награди от ДЗИ и партньорите ни, които застават зад каузата с нас.

Здраве

kaksi ти дава лесен и удобен достъпдо решенията на ДЗИ и нашите партньори - Healee и Superdoc. Можеш и да дигитализираш своята ДЗИ здравна карта.

Провери kaksi. Бъди активен. Печели награди. Топ си.