Контактен център

Старт на Великденска кампания 2020 на ДЗИ Животозастраховане

03/04/2020

Под слогана „Когато имаш защита, си спокоен“ ДЗИ стартира своята традиционна Великденска кампания, при която клиентите могат да се възползват от промоционални оферти и отстъпки по редица продукти.

С фокус както върху личната защита, така и тази на близките ни, ДЗИ предоставя възможност за сключване на застрахователни полици при промоционални условия.

При сключване на индивидуална застраховка при Злополука -  Закрила Gold или Закрила Platinum и разсрочване на плащането на тримесечна, шестмесечна или годишна база, получаваш 5% отстъпка при сключване на застраховка Каско.

При сключване на застраховка Закрила Silver, Закрила Gold или Закрила Platinum и разсрочване на плащането на тримесечна, шестмесечна или годишна база, получаваш 5% отстъпка при сключване на застраховка Комфорт за дома.

Отстъпката в размер на 5% се начислява от и прилага към калкулираната и оферирана стойност на премията по застрахователна програма Каско или Комфорт за дома.

Със застраховка Закрила получаваш цялостна застрахователна защита срещу събития вследствие на злополука, дори и при най-честите и малки инциденти – счупване на кости и изгаряния.

При сключване на семейна застраховка ДЗИ Best Doctors, можете да се възползвате от 5% отстъпка от стойността на цялата полица.

С ДЗИ Best Doctors получавате второ лекарско мнение, пълно съдействие и организиране на пътуването и престоя, как и покриване на всички разходи за лечението и медикаментите след него, при диагностициране с тежко заболяване.

Достъп до промоционални условия и възможност за сключване на застрахователни договори с ексклузивни покрития, имат и всички бизнес клиенти, които искат да осигурят защитата и сигурността на своите служители със застраховките Комплексна медицинска помощ и Групова рискова застраховка „Живот“.

Кампанията продължава от 01.04.2020 г. до 30.06.2020 г.

Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ.
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.
Тук можете да заплатите онлайн вноска по застраховка в ДЗИ „Общо застраховане“ ЕАД. Ново