Контактен център

Стартира коледната семейна кампания по Животозастраховане на ДЗИ

01/11/2017

Наближават празници! И докато търсим какво да подарим на любимите си хора, винаги се замисляме за сигурността на нашите доходи, спестявания и здраве. Всъщност на-скъпото нещо в живота е нашето щастие и спокойствие, а ДЗИ вече 70 години се грижи за тяхната защита. Какъв по-добър подарък да си направим за празниците от застраховка „Живот“?

Целта на семейната кампания е осигуряването на комплексни застрахователни решения за всички нужди на семейството, чрез широката продуктова гама на дружеството.  Защитата на живота, доходите и здравето, както и гарантирането на средства за непредвидени житейски разходи, са в центъра на нашето предложение към вас – клиентите на ДЗИ Животозастраховане.

Независимо от това дали тайната на вашето спокойствие би била защита на дохода в случай на възникване на непредвидено събитие, спестявате за екскурзии, бъдещи покупки или бъдещето на децата, осигуряване на средства за покриване на възможни медицински разходи или второ лекарско мнение - единствено ДЗИ има правилното решение за Вас!

Периодът на кампанията е 01.11.2017 – 22.12.2017, а продуктите които влизат в нейния обхват са: ДЗИ Динамик, ДЗИ Премуим, ДЗИ Best Doctors и Добро здраве. Повече информация за условията на провеждане на кампанията може да получите във всеки офис на ДЗИ!

Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ.
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.
Тук можете да заплатите онлайн вноска по застраховка в ДЗИ „Общо застраховане“ ЕАД. Ново