Контактен център

ДЗИ е отново на първо място в конкурса „Застрахователи за обществото“

05/10/2016

За втора поредна година ДЗИ получи отличието „Застрахователи за обществото“. Наградата бе връчена късно снощи на официална церемония в НДК - Студио 5, по случай професионалния празник на застрахователния бранш.

Общо 13 кампании се бориха за наградите „Застрахователи за обществото 2016“. Проектът на ДЗИ:  „История с бъдеще: висше образование за повече български деца“  бе класиран на първо място след гласуване от всички членовете на БАЗБ и АБЗ на специално създадена платформа на сайта на Асоциацията на българските застрахователи.

Каузата, която ДЗИ припознава за своя лична мисия, е повече деца да продължат образованието си във висше учебно заведение. Чрез набраните средства, всяка година 10 деца от различни региони на страната ще получават месечна стипендия и покриване на таксите им за обучение до завършването на образователно-квалификационна степен бакалавър. Целта е, стартирайки през 2016г., каузата да се превърне в ежегоден, дългогодишен и устойчив проект на ДЗИ.

Наградите „Застрахователи за обществото“ бяха основани през 2015 г. като резултат от активното сътрудничество между АБЗ и БАЗБ. Инициативата цели да отличи каузите и проектите с най-голяма обществена значимост през годината, да подчертае добрите практики в застраховането и да стимулира корпоративната социална отговорност, която е един от стълбовете на съвременното и проспериращо общество.

Повече за регламента и проектите можете да научите на страниците на АБЗ и БАЗБ.

Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ.
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.
Тук можете да заплатите онлайн вноска по застраховка в ДЗИ „Общо застраховане“ ЕАД. Ново