Контактен център

ДЗИ отваря нов център за обслужване на автомобилни щети

12/08/2016

От 15.08.2016г., понеделник, отваря врати новият център за обслужване на щети по автомобилно застраховане „София ЮГ“. Центърът се намира на адрес: гр. София, район Младост, ул. „187-ма“, №15 („Околовръстен път“, в отсечката между кино „Арена-Младост“ и магазин „IKEA”).

Център за обслужване на щети „София ЮГ“ ще работи със стандартно работно време от понеделник до петък от 08.30ч. до 17.30ч.

Достъпът до базата се осъществява в локалното платно на „Околовръстен път“ единствено от посока кв. Младост към кв. Драгалевци, преди кръговото движение на магазин IKEA (виж картата).

Центърът е със специално подбрана локация, която позволява бързо придвижване, безпроблемно паркиране и коректно обслужване на клиентите на ДЗИ.

Новооткритият център „София Юг“ ще извършва  дейности, свързани с обслужване на клиентите на ДЗИ при завеждане на щети на автомобили. Също така, в центъра може да бъде извършен оглед и заснемане на МПС при сключване на застраховка „Каско+“.

От 12.08.2016г. базата в кв. Драгалевци (бул. Черни връх №179) ще преустанови своята дейност.

Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ.
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.
Тук можете да заплатите онлайн вноска по застраховка в ДЗИ „Общо застраховане“ ЕАД. Ново