Контактен център

Русе счупи всички рекорди по посещаемост и набрани средства

08/06/2016

В град Русе се проведе деветият концерт, посветен на ДЗИ на 70. Площадът пред Операта в града събра близо 17 000 зрители, дошли да чуят и видят Криско, Дивна и мечо! Съгражданите на Дивна подкрепиха каузата на ДЗИ „История с бъдеще: висше образование за повече български деца“ и допринесоха за набирането на най-голямата сума в рамките на концертите до момента.

Концертът бе открит от Дияна Стойнова, главен търговски директор на ДЗИ и от Иван Григоров и Наталия Кръстева – Зам.-кметове на Община Русе. На събитието присъстваха представители на бизнеса, клиенти, партньори, агенти, брокери, гости от региона, служители и приятели на ДЗИ.

Каузата „История с бъдеще: висше образование за повече български деца“ ще се осъществи в партньорство със Стопански факултет на СУ „Св. Климент Охридски“, като 10 деца (по едно от всеки регион на ДЗИ) ще получават стипендията на компанията до придобиване на бакалавърска степен.

Множество деца взеха участие в състезанието „Спортни звездички“, което се провежда в Русе за трета поредна година. Ученици от III и IV клас от училищата в града  се надпреварваха в различни индивидуални и екипни състезания. Освен атрактивни награди, децата си припомниха важността на спорта и здравословния начин на живот за тяхното развитие.

Графикът на събитията по случай 70-та годишнина е наличен тук. Серията концерти ще завърши с гостуване в София на 22 юни. Очакваме ви!

          

Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ.
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.
Тук можете да заплатите онлайн вноска по застраховка в ДЗИ „Общо застраховане“ ЕАД. Ново