Контактен център

Поройният дъжд не спря ентусиазма на бургазлии

06/06/2016

Пороен дъжд и дъжд от ентусиазъм посрещнаха Криско, Дивна, мечо и любими детски танцови школи в град Бургас. Това се случи в рамките на големите концерти, организирани от ДЗИ по повод 70-та годишнина. Пространството пред зала „Младост“ в ж.к. Славейков се изпълни с почитатели на родните звезди и съмишленици на каузата – „История с бъдеще: висше образование за повече български деца“.

Каузата ще се осъществи в партньорство със Стопански факултет на СУ „Св. Климент Охридски“, като 10 деца (по едно от всеки регион на ДЗИ) ще получават стипендията на компанията до придобиване на бакалавърска степен.

Концертът бе открит от Милен Глушков, изпълнителен директор на ДЗИ и от Красимир Стойчев, Зам.-кмет направление Финанси, бюджет и икономика на гр. Бургас. На събитието присъстваха представители на бизнеса, клиенти, партньори, агенти, брокери, гости от региона, служители и приятели на ДЗИ.

Над 200 деца взеха участие в състезанието „Спортни звездички“, което се провежда в Бургас за трета поредна година. Ученици от III и IV клас от училищата в града  се надпреварваха в различни индивидуални и екипни състезания. Освен атрактивни награди, децата си припомниха важността на спорта и здравословния начин на живот за тяхното развитие.

Графикът на събитията по случай 70-та годишнина е наличен тук. Следващият град, който ще посетим, е Русе, датата – 7 юни. Очакваме ви!

       

Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ.
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.
Тук можете да получите информация за стъпките, които трябва да предприемете в случай на щета.
Тук можете да заплатите онлайн вноска по застраховка в ДЗИ „Общо застраховане“ ЕАД. Ново