Контактен център

Враца бе домакин на специалните събития по случай 70 години ДЗИ

18/05/2016

Жителите на Враца посрещнаха възторжено изпълнителите Криско, Лора Караджова, мечо и местни състави в рамките на големите концерти, организирани от ДЗИ по повод 70-та годишнина. Площад „Христо Ботев“ се изпълни с почитатели на родните звезди и съмишленици на каузата на ДЗИ „История с бъдеще: висше образование за повече български деца“. Каузата ще се осъществи в партньорство със Стопански факултет на СУ „Св. Климент Охридски“, като 10 деца (по едно от всеки регион на ДЗИ) ще получават стипендията на компанията до придобиване на бакалавърска степен.

Концертът бе открит от Дияна Стойнова, главен търговски директор на ДЗИ и от кмета на община Враца - Калин Каменов. Събитието уважиха представители на местната власт и на общини от региона, както и на бизнеса, корпоративни клиенти, партньори, служители и и приятели на ДЗИ.

В рамките на хепънинга се проведе и състезанието „Спортни звездички“, което за първи път гостува на Враца. Деца от III и IV клас от училищата в града се надпреварваха в различни индивидуални и екипни състезания. Освен атрактивни награди, децата си припомниха важността на спорта и здравословния начин на живот за тяхното развитие.

Графикът на събитията по случай 70-та годишнина е наличен тук. Следващият град, който ще посетим, е Габрово, датата - 18 май. Очакваме ви!

   

Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ.
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.
Тук можете да заплатите онлайн вноска по застраховка в ДЗИ „Общо застраховане“ ЕАД. Ново