Контактен център

Благоевград даде старт на поредицата от събития по случай 70 години ДЗИ

12/05/2016

Със „Спортни звездички“ и голям концерт с участието на Криско, Лора Караджова, мечо и обичани местни изпълнители започна серията от хепънинги, с които ДЗИ отбелязва своята 70-та годишнина.

„Спортните звездички“ гостуваха за първи път в Благоевград, като 14 отбора от града и региона се включиха в спортната надпревара. С напредването на състезанието зала „Скаптопара“ ставаше все по-тясна за желаещите да се включат в празничното събитие и да се насладят на концерта с любими изпълнители.  Концертът беше открит от Коста Чолаков, Главен изпълнителен директор на ДЗИ и д-р Атанас Камбитов, кмет на община Благоевград. Събитието уважиха още председателят на Общински съвет Благоевград, кметове от пернишка, кюстендилска и благоевградска област, представители на бизнеса, корпоративни клиенти, партньори и приятели на ДЗИ. Мероприятието в Благоевград съвпадна с рождения ден на Криско. За радост на многобройните си почитатели, изпълнителят изпя за първи път на живо най-новото си парче „Дали това любов е“.

Хиляди се присъединиха към хепънинга под надслов „История с бъдеще“, което включва благотворителната инициатива висше образование за повече български деца. Тя ще се осъществи в партньорство със Стопански факултет на Софийски университет „Св. Климент Охридски“ като 10 деца (по едно от всеки регион на ДЗИ) ще получават стипендията на компанията до придобиване на бакалавърска степен.

Припомнете си всички събития за 70-та годишнина като натиснете тук, а следващият град, който ще посетим, е Враца - на 17 май. Очакваме ви!

     

Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ.
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.
Тук можете да заплатите онлайн вноска по застраховка в ДЗИ „Общо застраховане“ ЕАД. Ново