Контактен център

„Спортни звездички“ ще бъдат децата от шест големи града

13/10/2015

Стартира второто издание на Национална верига спортни празници за ученици „Спортни звездички“ с цел да популяризира активния и здравословен начин на живот на подрастващите.

Инициативата е част от кампанията „Моето ДЗИ“  и е дългосрочна платформа, насочена към развиване на социалните умения на учениците чрез спортни активности, поднесени по забавен за тях начин.

Всяко дете ще има възможност чрез преминаване през 6 спортни зони и събиране на точки да участва в томбола, а училищният отбор ще премери сили в специализирана щафетна игра.

В кампанията ще бъдат привлечени както учителите, така и семействата на учениците. Спортните празници се организират с помощта  на Регионалните инспекторати по образование и общините – Бургас, Велико Търново, Пловдив, Русе, Шумен и Стара Загора .

Технически организатор на веригата е Агенция за спортен маркетинг „Реал-Спорт”.

Право на участие в спортните празници „Спортни звездички“- 2015 имат ученици от  3 – 4 клас  - дневна форма на обучение.

Децата ще имат възможност да спечелят атрактивни награди, колела, тротинетки скейт и уейвбордове и много други. 

Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ.
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.
Тук можете да заплатите онлайн вноска по застраховка в ДЗИ „Общо застраховане“ ЕАД. Ново