Контактен център

Най-големият център на ДЗИ за обслужване на щети отваря врати на 13 март

08/03/2017

Напълно обновеният център за обслужване на щети „София Север“ ще отвори врати от 13 март, понеделник, 2017г. След мащабна реновация сградата на ул. Константин Преславски № 1 (кв. Орландовци) разполага с всички удобства за обслужване на клиенти, както при завеждане на щети, така и за сключване на застрахователни договори.

Във връзка с преместването на 10 март 2017г., петък, обслужването на клиенти в Ликвидационен център Орландовци ще приключи в 15.00ч.

Всички клиенти ще бъдат обслужени в Център за обслужване на щети „София ЮГ”, район Младост, ул. „187-ма“, №15 („Околовръстен път“, в отсечката между кино „Арена-Младост“ и магазин „IKEA”).

На 11 март събота, от 9.30 до 15.30ч. клиенти ще  бъдат обслужвани отново в Център за обслужване на щети София ЮГ.

Тук можете да поискате оферта за застраховка Каско в ДЗИ. Услугата се предоставя само за леки автомобили за лично ползване. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук можете да поискате оферта за имуществена застраховка на Вашия дом от ДЗИ. Услугата се предоставя само за жилища, собственост на физически лица. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук можете да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховка Каско+ в ДЗИ.
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.