Контактен център

ПРОМОЦИОНАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА УСТРОЙСТВА ЗА СИГУРНОСТ ПО ЗАСТРАХОВКА КАСКО НА МПС

ДЗИ ЗАЩИТАВА ВАШИЯ АВТОМОБИЛ – ПО-СИГУРНО И НА ПО-ДОБРА ЦЕНА!

 

През периода от 01.07.2014 г. до 30.09.2014 г, ДЗИ въвежда в цялата страна промоционални условия за устройствата за сигурност – GPS-тракер и имобилайзер. ДЗИ ще заплаща стойността на устройствата за сигурност (GPS-тракер и имобилайзер) и монтажа на същите, инсталирани през периода. Промоцията важи за определени марки МПС, застраховани по време на промоцията.

 

За повече информация се обърнете към офисите на ДЗИ или Вашия застрахователен посредник!

Тук можете да поискате оферта за застраховка Каско в ДЗИ. Услугата се предоставя само за леки автомобили за лично ползване. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук можете да поискате оферта за имуществена застраховка на Вашия дом от ДЗИ. Услугата се предоставя само за жилища, собственост на физически лица. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.