Контактен център

ГОРЕЩА ЛЯТНА ПРОМОЦИЯ „ИМУЩЕСТВЕНО ЗАСТРАХОВАНЕ“

С първия ден на месец Юли ДЗИ дава старт на Гореща Лятна Промоция, предлагаща сигурност през летните месеци и достъпни решения за индивидуални и бизнес клиенти в Имущественото Застраховане.

Най-търсените застраховки „Комфорт за дома“ и „Комфорт за бизнеса“, ще бъдат предлагани със  специални условия в рамките на промоцията, като настоящите и бъдещите клиенти на компанията получават горещи отстъпки и бонус покрития. Така например, през периода на кампанията клиентите, сключили имуществена полица ще могат да получат като бонус покритието - „Разходи за временно настаняване“. На практика, в случай, че основното жилище на Застрахования стане напълно негодно за обитаване, в резултат от покрит по полицата риск, ДЗИ осигурява обезщетение на разходите за временно настаняване на застрахования и членовете на неговото семейство в хотел / жилище под наем, съгласно условията на сключения договор.

Напомняме на нашите клиенти да включат и покритие „Кражба“, което е особено актуално, когато оставяме жилищата си без надзор и се наслаждаваме на заслужена почивка в топлите месеци на годината. За удобство на клиентите, процесът на сключване на всички застраховки е максимално улеснен чрез готови пакети от покрития,  без никакви описи, с лесно определяне на застрахователната сума, бързо изчисляване на премията, оптимизирано изготвяне и попълване на документи.

Погрижете се за доброто си настроение и си осигурете едно безгрижно лято с ДЗИ!

Продължителността на промоцията е от 01.07-31.08.2017г.

 

Поискай оферта сега

 

Информация за застрахователните продукти, включени в кампанията:

Имуществените застраховки на ДЗИ защитават, както жилището или офиса на клиента, така и вещи за ежедневна употреба в едно домакинство (мебели, домакински електроуреди и др.) или офис оборудване. Те осигуряват застрахователна защита за събития, настъпили в резултат на пожар, природни бедствия - буря, градушка, наводнение, земетресение, злоумишлени действия на трети лица, кражба, чупене на стъкла и др.

Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ.
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.
Тук можете да получите информация за стъпките, които трябва да предприемете в случай на щета.
Тук можете да заплатите онлайн вноска по застраховка в ДЗИ „Общо застраховане“ ЕАД. Ново