Контактен център

ДЗИ Стартира традиционната си Великденска кампания под мотото „Пазим света, който създавате!“

Фокусът на настоящата кампания е осигуряване на сигурност и спокойствие за най-важните неща в живота – Вашето здраве и семейство и Вашият дом!

  • До 30.06.2017г. можете да се възползвате от специалните ни условия и цени по Имуществени застраховки за дома и бизнеса;
  • В рамките на кампанията ще имате възможност да сключите застраховка „Живот“, която предлага както защита на личен доход и здраве, така и възможност за спестяване, на изключително атрактивни цени.

С нашите над 70 години опит ние в ДЗИ се стремим непрекъснато да създаваме продуктови решения, които отговарят на всички клиентски нужди и потребности.

За повече информация или оферта може да се свържете с Денонощния ни контактен център на 0700 16 166 или clients@dzi.bg, директно с Вашия посредник или да заповядате във всеки офис на ДЗИ.

Тук можете да поискате оферта за застраховка Каско в ДЗИ. Услугата се предоставя само за леки автомобили за лично ползване. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук можете да поискате оферта за имуществена застраховка на Вашия дом от ДЗИ. Услугата се предоставя само за жилища, собственост на физически лица. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук можете да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховка Каско+ в ДЗИ.
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.