Контактен център

„ВЪВ ВРЕМЕ НА ПРОМЯНА: Модерното изкуство в Белгия 1880 – 1950”

24/11/2010

На пресконференция, която се проведе в Централата на ДЗИ, беше обявено откриването на изложбата „ВЪВ ВРЕМЕ НА ПРОМЯНА: Модерното изкуство в Белгия 1880 – 1950” с избрани произведения от колекцията на KBC.

Изложбата се организира от ДЗИ и СИБАНК съвместно с Посолството на Белгия в България по повод белгийското председателство на Съвета на Европейския съюз.

Ценителите на модерното белгийско изкуство ще могат да видят произведенията на прочути белгийски художници – като Магрит, Пермеке, Енсор и др., в галерия „Върхове”, ул. „Славянска” №2, от 24.11.2010 до 10.01.2011г. 

Допълнителна информация:

Съобщение до медиите
Постер на събитието

Тук можете да поискате оферта за застраховка Каско в ДЗИ. Услугата се предоставя само за леки автомобили за лично ползване. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук можете да поискате оферта за имуществена застраховка на Вашия дом от ДЗИ. Услугата се предоставя само за жилища, собственост на физически лица. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.