Контактен център

„Спортни звездички“ ще бъдат децата от шест големи града

13/10/2015

Стартира второто издание на Национална верига спортни празници за ученици „Спортни звездички“ с цел да популяризира активния и здравословен начин на живот на подрастващите.

Инициативата е част от кампанията „Моето ДЗИ“  и е дългосрочна платформа, насочена към развиване на социалните умения на учениците чрез спортни активности, поднесени по забавен за тях начин.

Всяко дете ще има възможност чрез преминаване през 6 спортни зони и събиране на точки да участва в томбола, а училищният отбор ще премери сили в специализирана щафетна игра.

В кампанията ще бъдат привлечени както учителите, така и семействата на учениците. Спортните празници се организират с помощта  на Регионалните инспекторати по образование и общините – Бургас, Велико Търново, Пловдив, Русе, Шумен и Стара Загора .

Технически организатор на веригата е Агенция за спортен маркетинг „Реал-Спорт”.

Право на участие в спортните празници „Спортни звездички“- 2015 имат ученици от  3 – 4 клас  - дневна форма на обучение.

Децата ще имат възможност да спечелят атрактивни награди, колела, тротинетки скейт и уейвбордове и много други. 

Тук можете да поискате оферта за застраховка Каско в ДЗИ. Услугата се предоставя само за леки автомобили за лично ползване. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук можете да поискате оферта за имуществена застраховка на Вашия дом от ДЗИ. Услугата се предоставя само за жилища, собственост на физически лица. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.