Контактен център

Часът на Земята 2012 - 31 март (събота), 20.30 ч.

30/03/2012

"Часът на Земята" - Изключи светлината, включи се!

Тази събота, 31 март, от 20.30ч. ще се проведе петото поред издание на световната инициатива „Часът на земята”. 
Започнал като кампания, приканваща жителите на Сидни да угасят осветлението за един час, "Часът на Земята" се разрасна и стана една от най-сериозните световни инициативи за насочване на общественото внимание към проблема с климатичните промени.

Всеки може да вземе участие и да даде своя принос в инициативата с един малък жест – а именно да угаси осветлението в дома или офиса си за един час, утре от 20.30 часа.

Рекорден брой от 135 държави и територии се включват официално през 2011 г. По последни данни участваха официално 5251 града, сред които 47 български, 25 от световните мегаполиси и 8 от 10-те най-големи града на планетата. Общо се присъединиха около 1,8 млрд. души.

"Часът на Земята" стартира през 2007 г. в Сидни, Австралия, където 2,2 милиона домакинства и фирми решават да изгасят осветлението си в рамките на един час, за да покажат, своята съпричастност и воля за предприемане на реални стъпки срещу промените в климата.

Тук можете да поискате оферта за застраховка Каско в ДЗИ. Услугата се предоставя само за леки автомобили за лично ползване. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук можете да поискате оферта за имуществена застраховка на Вашия дом от ДЗИ. Услугата се предоставя само за жилища, собственост на физически лица. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.