Контактен център

Хеттрик: Застраховател на годината е „ДЗИ-Общо застраховане” ЕАД!

16/05/2013

На бляскава церемония снощи (15.05.2013г.) за трета поредна година престижното отличие беше връчено на Недялко Чандъров. 

„Застраховател на годината” е най-високият приз в бранша, който се присъжда на база номинации и решение на експертно жури. Критериите, които се вземат под внимание са: пазарен дял, брутни изплатени обезщетения, технически резултат, нетен премиен приход, коефициент на платежоспособност, дял на техническите резерви, нетен коефициент на разходите. 

При получаването на приза, Недялко Чандъров каза: „Благодаря на нашите клиенти и посредници (брокери и агенти) за доверието, както и на нашите служители за всеотдайността.Пожелавам една успешна година на всички колеги от застрахователния бизнес.
Вече пет години Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциация на българските застрахователи, Българска асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване, Фондация "Проф. д-р Велеслав Гаврийски" отличават най-високите постижения в застраховането чрез събитието „Застраховател на годината”.

„ДЗИ-Общо застраховане” ЕАД получи наградата Застраховател на годината през 2011, 2012 и 2013 година.

Честито на всички колеги!

Тук можете да поискате оферта за застраховка Каско в ДЗИ. Услугата се предоставя само за леки автомобили за лично ползване. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук можете да поискате оферта за имуществена застраховка на Вашия дом от ДЗИ. Услугата се предоставя само за жилища, собственост на физически лица. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.