Контактен център

Футболният отбор на ДЗИ е първият носител на Купата на българските застрахователи

03/10/2012

Футболният тим на ДЗИ спечели Първия турнир по минифутбол за купата на българските застрахователи, организиран от АБЗ.

Състезанието се проведе на 29-30 септември в София, в навечерието на Деня на Застрахователя. В първия по рода си турнир взеха участие 12 отбора на застрахователни дружества.

По пътя към златните медали отборът на ДЗИ победи футболните тимове на Алианц (4:2), Дженерали (8:0), Лев Инс (2:1) и Бул Инс (5:3 след изпълнение на дузпи).

На тържествена церемония на 1 октомври - по случай Деня на Застрахователя и 20 години от създаването на АБЗ, бяха връчени медалите и купата на победителите в турнира.

С представянето си на турнира, създаденият в края на 2009 г. отбор на ДЗИ доказа, че освен водещ в застрахователния сектор, е и лидер в непрофесионалния футбол – през 2011г. отборът взе и Купата на корпоративна лига Carlsberg.

Тук можете да поискате оферта за застраховка Каско в ДЗИ. Услугата се предоставя само за леки автомобили за лично ползване. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук можете да поискате оферта за имуществена застраховка на Вашия дом от ДЗИ. Услугата се предоставя само за жилища, собственост на физически лица. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.