Контактен център

Томбола „Стройко 2010”

31/05/2010

По време на тазгодишното си участие в изложението „Стройко 2010” ДЗИ подготви специална изненада за своите настоящи и бъдещи клиенти, посетили щанда на дружеството. Всеки посетител на щанда получи възможността да участва в томбола за голямата награда – 37-инчов LCD телевизор. На 30.03.2010 г., в присъствието на нотариус Христина Влахова, беше изтеглен победителят в томболата – Маргарита Атанасова. Победителката в томболата е счетоводител от гр. София.

Тук можете да поискате оферта за застраховка Каско в ДЗИ. Услугата се предоставя само за леки автомобили за лично ползване. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук можете да поискате оферта за имуществена застраховка на Вашия дом от ДЗИ. Услугата се предоставя само за жилища, собственост на физически лица. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.