Контактен център

Стартира конкурсът за детска рисунка МОЕТО ДЗИ

29/04/2014

Ученици от цялата страна са поканени да рисуват на тема „Безопасността на пътя с ДЗИ“. Конкурсът за детска рисунка „Моето ДЗИ“ стартира преди 6 години като вътрешна инициатива за децата на служителите. Във времето стана традиционен, а поради големия интерес тази година бе взето решение да поканим всички училища да участват.

Конкурсът е отворен за ученици на възраст от 6 до 14 години, като всекиучастник има право да представи една творба - живописна или графична, формат А4 /21 см. х 29,7 см./ за конкурса „Моето ДЗИ“, на тема:„Безопасността на пътя с ДЗИ“. Творбите се изпращат до 1 юни 2014 г. и ще бъдат оценявани от тричленно жури. Всички рисунки ще бъдат публикувани на сайта на ДЗИ на адрес www.dzi.bg, а за победителите и техните училища има специални награди.

Вижте повече за конкурса тук:

Регламент - Моето ДЗИ 
Заявка за участие /Образец 1/
Информационна карта/Образец 2/
Декларация за съгласие на родител /настойник/Образец 3/

Конкурсът „Моето ДЗИ“ се организира от ДЗИ, в партньорство с Фондация „Изкуството и детето“ и „Реал Спорт“.

 

Тук можете да поискате оферта за застраховка Каско в ДЗИ. Услугата се предоставя само за леки автомобили за лично ползване. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук можете да поискате оферта за имуществена застраховка на Вашия дом от ДЗИ. Услугата се предоставя само за жилища, собственост на физически лица. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.