Контактен център

Стартира инициативата „Откритите уроци на ДЗИ”

14/10/2013

С участието на волейболния национал Георги Братоев започнаха уроците в София

В рамките на тази инициатива 10 училища на територията на страната ще бъдат посетени от ДЗИ и от любим състезател по волейбол или футбол. Посещението ще се съпътства от открит урок, по време на който децата ще могат да играят с любими спортни звезди.

Първите открити уроци се проведоха в столичните 6 ОУ „Граф Игнатиев” и 81 СОУ „Виктор Юго” с участието на волейболиста Георги Братоев. Той се включи в игра с ученици от различни класове – от най-малките, до юноши и дори състезатели от училищния волейболен клуб.

В рамките на събитието националът подари на училищата волейболни топки с  логото на ДЗИ и раздаде много автографи. Гостуването на Братоев предизвика истинска еуфория сред малки и големи.

След София екипът на ДЗИ тръгна на обиколка в другите училища в страната. Първата спирка беше в град Бургас. Там ученици от професионалната гимназия по „Механотехника и електротехника” се срещнаха с волейболния национал Стоян Самунев.

Откритите уроци ще продължат още в градовете Пловдив, Стара Загора, Варна, Русе и Велико Търново.

Социално отговорен подход

Спортът е забавление, спортът е здраве, спортът възпитава: спорт за устойчив живот – заедно с ДЗИ!

Да бъдем социално отговорни е в пряка връзка със същината на основната ни дейност, а именно - инвестиране в сигурно, устойчиво и безопасно бъдеще. С настоящата и други подобни инициативи ние подчертаваме връзката между спорта  и здравето, устойчивия начин на живот на децата. Мотото на инициативата е Спорт за устойчив живот – заедно с ДЗИ.

Паралелно с инициативата тече и традиционната мащабна кампания за ученически застраховки и застраховки „Живот”. Всеки сключил детска застраховка получава като подарък топка*, каквато звездите подаряват в училищата по време на откритите уроци.

* До изчерпване на наличните количества.

Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ.
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.
Тук можете да получите информация за стъпките, които трябва да предприемете в случай на щета.
Тук можете да заплатите онлайн вноска по застраховка в ДЗИ „Общо застраховане“ ЕАД. Ново