Контактен център

Стартира инициативата „Откритите уроци на ДЗИ”

14/10/2013

С участието на волейболния национал Георги Братоев започнаха уроците в София

В рамките на тази инициатива 10 училища на територията на страната ще бъдат посетени от ДЗИ и от любим състезател по волейбол или футбол. Посещението ще се съпътства от открит урок, по време на който децата ще могат да играят с любими спортни звезди.

Първите открити уроци се проведоха в столичните 6 ОУ „Граф Игнатиев” и 81 СОУ „Виктор Юго” с участието на волейболиста Георги Братоев. Той се включи в игра с ученици от различни класове – от най-малките, до юноши и дори състезатели от училищния волейболен клуб.

В рамките на събитието националът подари на училищата волейболни топки с  логото на ДЗИ и раздаде много автографи. Гостуването на Братоев предизвика истинска еуфория сред малки и големи.

След София екипът на ДЗИ тръгна на обиколка в другите училища в страната. Първата спирка беше в град Бургас. Там ученици от професионалната гимназия по „Механотехника и електротехника” се срещнаха с волейболния национал Стоян Самунев.

Откритите уроци ще продължат още в градовете Пловдив, Стара Загора, Варна, Русе и Велико Търново.

Социално отговорен подход

Спортът е забавление, спортът е здраве, спортът възпитава: спорт за устойчив живот – заедно с ДЗИ!

Да бъдем социално отговорни е в пряка връзка със същината на основната ни дейност, а именно - инвестиране в сигурно, устойчиво и безопасно бъдеще. С настоящата и други подобни инициативи ние подчертаваме връзката между спорта  и здравето, устойчивия начин на живот на децата. Мотото на инициативата е Спорт за устойчив живот – заедно с ДЗИ.

Паралелно с инициативата тече и традиционната мащабна кампания за ученически застраховки и застраховки „Живот”. Всеки сключил детска застраховка получава като подарък топка*, каквато звездите подаряват в училищата по време на откритите уроци.

* До изчерпване на наличните количества.

Тук можете да поискате оферта за застраховка Каско в ДЗИ. Услугата се предоставя само за леки автомобили за лично ползване. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук можете да поискате оферта за имуществена застраховка на Вашия дом от ДЗИ. Услугата се предоставя само за жилища, собственост на физически лица. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.