Контактен център

София диша и спортува с подкрепата на СИБАНК и ДЗИ

05/08/2011

ДЗИ и СИБАНК, съвместно със спортен клуб „Левски”, организират на 7 август 2011 г. спортен празник на открито като част от инициативата на Столична община „София диша”. Софиянци  и гостите на столицата могат да разнообразят неделния следобед и да се включат в различните спортни демонстрации и състезания, които ще се проведат на ул. „Гурко” -  в отсечката между улиците „Шишман” и „6-ти септември” . Всеки посетител ще има възможността да участва в състезания по стрийт футбол, стрийт баскетбол, тенис на маса, бадминтон, шах и спортна стрелба, както и да спечели атрактивни награди. Заниманията ще се провеждат със съветите на инструктори по съответните спортове. Предвидени са още и демонстрации по спортни танци, таекуон-до, карате, бадминтон, спортна стрелба, ръгби, художествена гимнастика и дори - гребане. В тях ще се включат и едни от най- обичаните и успешни български спортисти: олимпийските шампиони Таньо Киряков и Ваня Гешева, Петя Неделчева, Тити Папазов и др.

„София диша” е проект на Столична община, стартирал през 2010 г., в рамките на който в три поредни недели през м. август, ул. „Шишман” беше превърната в зона без автомобили и място за спортни игри, творчески работилници, музикални забавления и др. Целта на проекта е да провокира дискусия за една по-зелена столица, с по-малко автомобили и по-чист въздух за живущите в нея. 
 
Вижте програмата на събитието

Тук можете да поискате оферта за застраховка Каско в ДЗИ. Услугата се предоставя само за леки автомобили за лично ползване. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук можете да поискате оферта за имуществена застраховка на Вашия дом от ДЗИ. Услугата се предоставя само за жилища, собственост на физически лица. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.