Контактен център

От 15.09.2008 г. „ДЗИ-Общо застраховане” АД стартира кампания по „Имуществено застраховане”.

15/09/2008

От 15.09.2008 г. „ДЗИ-Общо застраховане” АД стартира кампания по „Имуществено застраховане”. През периода на кампанията (до края на 2008 година) клиентите на ДЗИ, сключили застраховка „Пожар и други опасности” и „Кражба чрез взлом и въоръжен грабеж” към нея, ще получат следните преференции:

  • 1 месец бонус към едногодишна застраховка - С ДЗИ годината има 13 месеца!
  • Допълнителни покрития - късо съединение и/или токов удар, загуба на доход от наем, кражба, извършена чрез използване на техническо средство или по специален начин и разходи за временно настаняване. Последното покритие се предоставя като екстра.

По-подробна информация можете да получите тук или във всички клонове и офиси на ДЗИ.

Тук можете да поискате оферта за застраховка Каско в ДЗИ. Услугата се предоставя само за леки автомобили за лично ползване. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук можете да поискате оферта за имуществена застраховка на Вашия дом от ДЗИ. Услугата се предоставя само за жилища, собственост на физически лица. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.