Контактен център

От 15 юли 2009 г. „ДЗИ-Общо застраховане” АД представя на пазара своята нова Автомобилна застраховка „Каско ”

15/07/2009

От 15 юли 2009 г. „ДЗИ-Общо застраховане” АД представя на пазара своята нова Автомобилна застраховка „Каско ”. Полицата е валидна за Р България, страните от ЕС и от споразумението „Зелена карта”. Тя осигурява безплатно териториално покритие за страните от Европейския съюз, безплатен автоасистанс за чужбина за леки и лекотоварни автомобили. 

ДЗИ предвижда атрактивни отстъпки за своите нови клиенти, както и възможност за договаряне на допълнителни условия при ликвидация на щети за ползване на официален сервиз, ремонт в чужбина и др. Специални клаузи и преференциални условия са подготвени и за шофьорите с добра история на щетимост. Мотото на настоящата кампания по застраховка „Каско ” е „ДЗИ ви пази дори и от слънцето”, защото всеки клиент, закупил полицата получава подарък - сенник за автомобил.

Подробна информация и съдействие при избора на клаузи и покрития могат да бъдат получени във всички офиси на ДЗИ на територията на страната.

Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ.
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.
Тук можете да заплатите онлайн вноска по застраховка в ДЗИ „Общо застраховане“ ЕАД. Ново