Контактен център

Откритите уроци на ДЗИ – вече и във видео формат

11/12/2013

1 месец, 6 града, 10 училища, куп звезди и щастливи детски лица. Така може да бъде обобщена първата серия от открити уроци, проведени по инициатива на ДЗИ. Поредицата от волейболни и футболни събития предизвика искрен ентусиазъм сред учениците, те изпитаха радостта от спорта, както и от срещата с любими български звезди, сред които Г.Братоев, П.Зехтински, Ст.Самунев, Тр.Иванов, Б.Искренов.

Ученици от I до XII клас се радваха на срещата с любими състезатели от националните ни отбори по волейбол и футбол, като освен полезни съвети за спорта, получиха много автографи и се снимаха със звездите.

По време на откритите уроци всяко училище получи топка с автограф, както и комплект топки за часовете по физкултура.

В своето пилотно издание откритите уроци бяха проведени в градовете ПловдивСтара Загора, БургасВарнаРусеВелико Търново и София (1234).

Социално отговорен подход
Спортът е забавление, спортът е здраве, спортът възпитава: спорт за устойчив живот – заедно с ДЗИ!

Да бъдем социално отговорни е в пряка връзка със същината на основната ни дейност, а именно - инвестирането в сигурно, устойчиво и безопасно бъдеще. С настоящата и други подобни инициативи ние подчертаваме връзката между спорта  и здравето, устойчивия начин на живот на децата. Мотото на инициативата е Спорт за устойчив живот – заедно с ДЗИ.

Тук можете да поискате оферта за застраховка Каско в ДЗИ. Услугата се предоставя само за леки автомобили за лично ползване. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук можете да поискате оферта за имуществена застраховка на Вашия дом от ДЗИ. Услугата се предоставя само за жилища, собственост на физически лица. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.