Контактен център

Откритите уроци на ДЗИ – вече и във видео формат

11/12/2013

1 месец, 6 града, 10 училища, куп звезди и щастливи детски лица. Така може да бъде обобщена първата серия от открити уроци, проведени по инициатива на ДЗИ. Поредицата от волейболни и футболни събития предизвика искрен ентусиазъм сред учениците, те изпитаха радостта от спорта, както и от срещата с любими български звезди, сред които Г.Братоев, П.Зехтински, Ст.Самунев, Тр.Иванов, Б.Искренов.

Ученици от I до XII клас се радваха на срещата с любими състезатели от националните ни отбори по волейбол и футбол, като освен полезни съвети за спорта, получиха много автографи и се снимаха със звездите.

По време на откритите уроци всяко училище получи топка с автограф, както и комплект топки за часовете по физкултура.

В своето пилотно издание откритите уроци бяха проведени в градовете ПловдивСтара Загора, БургасВарнаРусеВелико Търново и София (1234).

Социално отговорен подход
Спортът е забавление, спортът е здраве, спортът възпитава: спорт за устойчив живот – заедно с ДЗИ!

Да бъдем социално отговорни е в пряка връзка със същината на основната ни дейност, а именно - инвестирането в сигурно, устойчиво и безопасно бъдеще. С настоящата и други подобни инициативи ние подчертаваме връзката между спорта  и здравето, устойчивия начин на живот на децата. Мотото на инициативата е Спорт за устойчив живот – заедно с ДЗИ.

Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ.
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.
Тук можете да получите информация за стъпките, които трябва да предприемете в случай на щета.
Тук можете да заплатите онлайн вноска по застраховка в ДЗИ „Общо застраховане“ ЕАД. Ново