Контактен център

Мащабно обновяване на автомобилния парк на ДЗИ

20/03/2014

imageНа 19.03 на официално събитие бяха връчени ключовете на 30 нови автомобила Hyundai i30 на служители на дружеството в София и страната. Обновяването на автомобилния парк на ДЗИ е първото по рода си в такъв мащаб, като се предвижда общата бройка закупени автомобили да бъде над 100. Обновяването на автомобилния парк на дружеството стартира в началото на м. януари, като за целта бяха поканени водещи марки автомобили и доставчици на българския пазар.

Коста Чолаков, ГИД на ДЗИ: Обновяването на автопарка е начинът, по който да осигурим стабилни и надеждни средства за придвижване на служителите, гарантиращи тяхната сигурност и спокойствие на пътя. При предаването на ключовете, К. Чолаков пожела успех на служителите в бизнес начинанията, както и нулеви инциденти по пътя.

Тук можете да поискате оферта за застраховка Каско в ДЗИ. Услугата се предоставя само за леки автомобили за лично ползване. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук можете да поискате оферта за имуществена застраховка на Вашия дом от ДЗИ. Услугата се предоставя само за жилища, собственост на физически лица. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.