Контактен център

Кампания по "Спестовно животозастраховане"

19/05/2009

Кампания по „Спестовно животозастраховане”

С голямо удоволствие Ви съобщаваме, че на 1 май 2009 ЗАД "ДЗИ" стартира кампания по „Спестовно животозастраховане”. Продуктите, които са на фокус през този период са със силно изразен спестовен характер, иновативност и 100% сигурност. Разработени специално за нуждите на българските потребители, чрез тези продукти ние целим да Ви помогнем да увеличите спестяванията си и да получите необходимата Ви сигурност, точно когато имате нужда от това.

Тук можете да поискате оферта за застраховка Каско в ДЗИ. Услугата се предоставя само за леки автомобили за лично ползване. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук можете да поискате оферта за имуществена застраховка на Вашия дом от ДЗИ. Услугата се предоставя само за жилища, собственост на физически лица. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.