Контактен център

Имуществена застраховка от ДЗИ: „Домовете са ви скъпи, застраховките им - не!”

01/09/2009

От 1 Септември „ДЗИ-Общо застраховане” АД стартира кампания по „Имуществено застраховане”. В рамките на кампанията клиентите на дружеството могат да се възползват от специалната оферта за 2 месеца подарък. Така на практика, при сключване на застрахователна полица за период от една година, клиентът получава защита за пълния 12-месечен период, като заплаща цена само за 10 месеца.

Предложението на ДЗИ е валидно за всички новосключени полици „Пожар и други опасности” и „Кражба чрез взлом” за периода 01.09 - 31.10.2009 г.

За клиентите на „ДЗИ-Общо застраховане” АД са в сила и други атрактивни отстъпки - за еднократно плащане на премията, за подновяване на застраховката без прекъсване и при липса на щети и др.

Слоганът на настоящата кампания е „Застраховка имущество от ДЗИ - на цената на кофа латекс”.

Тук можете да поискате оферта за застраховка Каско в ДЗИ. Услугата се предоставя само за леки автомобили за лично ползване. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук можете да поискате оферта за имуществена застраховка на Вашия дом от ДЗИ. Услугата се предоставя само за жилища, собственост на физически лица. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.