Контактен център

ЗПАД ДЗИ ще изплаща неполучените дивиденти за 2005г.

27/03/2007

Българската финансова група "ДЗИ - Росексимбанк" получи сертификат от фондация "Джуниър Ачийвмънт България" по повод инициативата "Мениджър за един ден". В рамките на инициативата ученици от езикови, математически и професионални училища имаха възможност да участват в един реален работен ден на ДЗИ и Росексимбанк. "Мениджър за един ден" е уникална възможност за учениците да станат част от работното ежедневие на професионалистите. Експертите на финансовата група включиха учениците в работния си ритъм и демонстрирайки своя опит, оказаха влияние на професионалния избор на младите предприемачи. За изминалите три години в "Мениджър за един ден" са участвали 150 компании от цялата страна и 700 ученици.

Тук можете да поискате оферта за застраховка Каско в ДЗИ. Услугата се предоставя само за леки автомобили за лично ползване. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук можете да поискате оферта за имуществена застраховка на Вашия дом от ДЗИ. Услугата се предоставя само за жилища, собственост на физически лица. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.