Контактен център

Електронният портал на ДЗИ - ДЗИ ОНЛАЙН - с отличие за ИТ ПРОЕКТ НА ГОДИНАТА

20/02/2014

Това стана ясно на официална церемония късно снощи, по време на която бяха връчени 10-и годишни награди ИТ ПРОЕКТ НА ГОДИНАТА. Престижното състезание се организира ежегодно от вестник Computerworld България. В него могат да участват компании и институции, които изграждат съвременна ИТ инфраструктура и използват информационните технологии за автоматизация на своята дейност.

ДЗИ ОНЛАЙН се състезаваше в категория „Корпоративни проекти“ в конкуренция с 10 други компании и бе класиран в челната тройка, заедно с проектите „Технология за анализ на Големи данни в Софийска вода“ и „Изграждане на ИТ корпоративна архитектура на основата на облачни технологии" на „Приста ойл груп". 

Цялостната визия на ДЗИ ОНЛАЙН е създаване на високотехнологичен, бърз и сигурен начин за предоставяне на застрахователни услуги на всички посредници на ДЗИ, което ще им позволи да обслужват по-лесно и качествено техните клиенти. На практика, чрез ДЗИ ОНЛАЙН, застрахователното дружество с най-дълга история на българския пазар комбинира опита и традициите в застраховането с предимствата на модерните и иновативни технологични решения. Необходимостта от удобно, сигурно и достъпно от всяка една точка и по всяко време решение за регистрация на електронни застрахователни продукти бе в основата на проекта ДЗИ ОНЛАЙН.

Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ.
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.
Тук можете да получите информация за стъпките, които трябва да предприемете в случай на щета.
Тук можете да заплатите онлайн вноска по застраховка в ДЗИ „Общо застраховане“ ЕАД. Ново