Контактен център

Електронният портал на ДЗИ - ДЗИ ОНЛАЙН - с отличие за ИТ ПРОЕКТ НА ГОДИНАТА

20/02/2014

Това стана ясно на официална церемония късно снощи, по време на която бяха връчени 10-и годишни награди ИТ ПРОЕКТ НА ГОДИНАТА. Престижното състезание се организира ежегодно от вестник Computerworld България. В него могат да участват компании и институции, които изграждат съвременна ИТ инфраструктура и използват информационните технологии за автоматизация на своята дейност.

ДЗИ ОНЛАЙН се състезаваше в категория „Корпоративни проекти“ в конкуренция с 10 други компании и бе класиран в челната тройка, заедно с проектите „Технология за анализ на Големи данни в Софийска вода“ и „Изграждане на ИТ корпоративна архитектура на основата на облачни технологии" на „Приста ойл груп". 

Цялостната визия на ДЗИ ОНЛАЙН е създаване на високотехнологичен, бърз и сигурен начин за предоставяне на застрахователни услуги на всички посредници на ДЗИ, което ще им позволи да обслужват по-лесно и качествено техните клиенти. На практика, чрез ДЗИ ОНЛАЙН, застрахователното дружество с най-дълга история на българския пазар комбинира опита и традициите в застраховането с предимствата на модерните и иновативни технологични решения. Необходимостта от удобно, сигурно и достъпно от всяка една точка и по всяко време решение за регистрация на електронни застрахователни продукти бе в основата на проекта ДЗИ ОНЛАЙН.

Тук можете да поискате оферта за застраховка Каско в ДЗИ. Услугата се предоставя само за леки автомобили за лично ползване. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук можете да поискате оферта за имуществена застраховка на Вашия дом от ДЗИ. Услугата се предоставя само за жилища, собственост на физически лица. Офертата е персонална и е съобразена с клиентската Ви история в ДЗИ. Очаквайте офертата на посочения от Вас имейл адрес.
Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.